Fitwalk

Voor als je sportief bezig wilt zijn maar hardlopen niet bij je past of als je herstellende bent van een (hardloop-)blessure. Geschikt voor iedereen die al regelmatig beweegt maar dat wil uitbreiden. Naast stevig wandelen doen we oefeningen voor kracht en lenigheid.

Fitwalk is perfect voor mensen die graag op een laagdrempelige manier actief willen bewegen. Fitwalk is leuk, gezellig en heerlijk in de buitenlucht. Onder begeleiding van professionele trainers wordt sportief wandelen afgewisseld met leuke oefeningen die de core stability verbeteren. Fitwalk is dan geen hardlopen, toch verbrand je met een uur stevig wandelen een hoop calorieën. Daarbij train je alle spiergroepen en blijf je blessurevrij!

Bij Fitwalk staat gezelligheid voorop! Gezellig in de natuur met gelijkgestemden werken aan je conditie en looptechniek. Wandel je ook mee?

Fit en gezond met Fitwalk

Dat regelmatig bewegen gezond voor je is, dat wist je al. De makkelijkste manier om daar aan te voldoen is door regelmatig te gaan wandelen. Bij We Run The City, hebben wij de Fitwalk training ontwikkeld. Deze training is ontwikkeld voor mensen die niet willen (of kunnen) hardlopen en/of een hoge schokbelasting willen vermijden maar wel een goede work out wensen. Met Fitwalk train je voornamelijk in de vetverbrandingszone wat een gunstige ondersteuning is bij het afvallen. Buiten lekker actief zijn zal je weerstand en conditie ten goede doen. Fitwalk bestaat uit gezellige groepen van max. 15 man waar je elke keer met plezier naar uit zult kijken.

Voor als je wel lekker sportief bezig wilt zijn maar hardlopen niet bij je past. Het is geschikt voor iedereen die meer wil gaan bewegen, ongeacht leeftijd, gewicht of conditie.

Inhoud van de Fitwalk cursus

We beginnen de training met inlopen, waarna we spierversterkende oefeningen doen om verschillende spiergroepen in benen, armen, buik en rug te trainen. Daarna gaan we een stuk fitwalken en wandelen we in diverse tempo’s. Daarbij let de trainer goed op je houding. We sluiten de training af met een cooling-down. De fitwalk duurt ongeveer 60 minuten.

Afhankelijk van de locatie, seizoen en groepsanimo wordt er gevarieerd in vertrekpunten voor meer afwisseling en het verkennen van nieuwe omgevingen.

Waarom

 • Laagdrempelig
 • Sportief en gezond bewegen
 • Gezelligheid van een groep
 • Professionele begeleiding

Resultaat

 • Energiek wandelen
 • Duur 13 of 15 weken 
 • Ca. 1 uur per week
 • €130,- of € 150,- 

 

Startmomenten

 • Januari: 13 weken (€130,-)
 • April: 13 weken (€130,-)
 • September: 15 weken (€150,-)
 • Jaarkaart € 330,-

Lekker bewegen, begin vandaag!

Schrijf je in! De ‘Fitwalk’ cursus wordt op beperkte locaties gegeven en 
heeft drie startmomenten: in januari, april en september.

logo

Ik liep af en toe nog een rondje hard, maar miste die stok achter de deur

Frederique: “Op jonge leeftijd deed ik veel aan atletiek. Toen ik begon aan mijn studie Geneeskunde was het moeilijk te combineren en ben ik jammer genoeg gestopt. Ik liep af en toe nog een rondje hard, maar miste uitdaging en die stok achter de deur."

Loopanalyse

Een loopanalyse is een uitstekende manier om efficiënter te leren hardlopen.

Hardloopschema’s

Wil je rustig aan beginnen met hardlopen? We helpen je graag op weg met een schema voor 5 weken.