Trainers bij Hardlopen Leiden

Professionele trainers

Hardlopen Leiden werkt alleen met professionele trainers, maar stelt plezier boven strakke trainingsschema's. Natuurlijk worden de nieuwste ontwikkelingen op trainingsgebied nauwgezet gevolgd en direct in ons programma ingepast.
De meeste trainers zijn gecertificeerd door de KNAU of hebben een gelijkwaardige certificatie. Een enkeling heeft door jarenlange ervaring zijn kwaliteit als trainer bewezen.

Onze trainers

 • Training gesloten.

  Rooster

  Deze trainer geeft geen trainingen waar je je nu voor in kan schrijven.
 •  

  Hallo, ik ben Gonny Verschoor woonachtig in Zoetermeer, in Leiden geboren (1974) en opgegroeid en daar heb ik ook mijn studie gedaan. Momenteel ben ik werkzaam binnen een fiscale adviespraktijk.


  Ik ben een enthousiaste hardloper en trainer. Op mijn 30-ste begonnen met een beginnerscursus in de omgeving van Arnhem. Het was voor mij de manier om met hardlopen te beginnen, mijn nieuwe woonomgeving te verkennen en nieuwe mensen te leren kennen. Na mijn eerste 5km event “Rondje Nederland” in Arnhem had ik de smaak echt te pakken en is mijn interesse verder toegenomen en ben ik al snel begonnen met training geven. Voornamelijk beginners en licht gevorderden. Het ontbrak mij aan ervaring op alle fronten. Via diverse cursussen, workshops en clinics ben ik mijn kennis gaan vergroten en heb ik onder andere de cursus assistents-looptrainer bij de Atletiekunie gevolgd en bij diverse ervaren trainers kennis opgedaan. Inmiddels heb ik ook mijn licentie voor trainer loopgroepen behaald. Binnen mijn vereniging in Zoetermeer geef ik wekelijks training aan met name gevorderde lopers. Uit het geven van training haal ik veel plezier. Zo probeer ik veel te variëren en af te wisselen, bedenk ik veel gevarieerde oefeningen voor core stabiliteit en looptechniek en bedenk ik nieuwe routes.


  Regelmatig doe ik mee aan wedstrijden en ben ik altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Ik hou van crossen in het najaar en trailen door het bos of duinen. Naast het lopen ben ik een paar jaar geleden begonnen met zwemmen. Dit voor de afwisseling naast het lopen en het deelnemen aan triathlons. Verder fiets ik ook graag en ben ik lid van de wielerclub in Leiden.

  Rooster

  Deze trainer geeft geen trainingen waar je je nu voor in kan schrijven.
 • test test test

  Rooster

  Deze trainer geeft geen trainingen waar je je nu voor in kan schrijven.
 • Hoi, mijn naam is Sarah en ik ben een professionele hardlopen. Ik woon in Zoetermeer maar ik kom oorspronkelijk uit Zweden. Ik begon met hardlopen toen ik 10 jaar was en heb er nu sinds 8 jaar mijn beroep van gemaakt. Ik ben 2 keer uitgekomen namens Zweden voor de Olympische Spelen namelijk die van Rio en van Tokyo. Mijn doel is om weer deel te nemen aan de Spelen van Parijs in 2024.

  Met mijn uitgebreide ervaring help ik lopers zo efficiënt mogelijk te laten hardlopen. Om zodoende blessurevrij, makkelijker, sneller en/of verder met dezelfde inspanning te kunnen hardlopen en het beste uit jezelf te kunnen halen.

  Tot snel bij mijn trainingen!

  Rooster

  Deze trainer geeft geen trainingen waar je je nu voor in kan schrijven.
 • In het verleden ben ik werkzaam geweest in het leger. Door een zware knieblessure ben ik toen helaas afgekeurd om mijn werk als militair te kunnen voortzetten. Na een zoektocht heb ik besloten mezelf om te scholen tot persoonlijk begeleider in de zorg. Inmiddels begeleid, ondersteun en motiveer ik al ruim 13 jaar met veel plezier jonge mensen (ongeveer 18-23 jaar) in het behalen van hun persoonlijke doelen.

  Ik denk nog vaak terug aan de woorden van de arts die 16 jaar geleden tegen mij zei: "Met deze knie zul je nooit een marathon kunnen lopen".

  Na lang revalideren van meerdere knieoperaties ben ik eerst gaan wielrennen en later ook (weer) gaan hardlopen. Ik vind het leuk om zelf dingen uit te proberen als het gaat om trainen en je zelf op je eigen niveau willen verbeteren.  Inmiddels heb ik meer dan 15 jaar praktijkervaring met het toepassen van verschillende trainingsmethodes zoals trainen op gevoel, hartslag, tempo en vermogen. Met een verstandige opbouw van de fysieke belasting heb ik in de loop der jaren meerdere cyclo's, triatlons (Sprint en Olympische afstand) en zelfs marathons met succes volbracht.

  Uit de voldoening die ik haal tijdens mijn werk, bij het begeleiden van mensen en de passie voor het hardlopen heb ik de stoute
  (hardloop)schoenen aangetrokken en besloten als hardlooptrainer aan de slag te gaan.

  Met mijn praktijkervaring en kennis hoop ik nu andere mensen te kunnen begeleiden, ondersteunen, motiveren en enthousiasmeren op weg naar hun persoonlijke hardloopdoelen.

  Tot snel bij mijn trainingen!
   

  Rooster

  Deze trainer geeft geen trainingen waar je je nu voor in kan schrijven.