Trainers bij Hardlopen Leiden

Professionele trainers

Hardlopen Leiden werkt alleen met professionele trainers, maar stelt plezier boven strakke trainingsschema's. Natuurlijk worden de nieuwste ontwikkelingen op trainingsgebied nauwgezet gevolgd en direct in ons programma ingepast.
De meeste trainers zijn gecertificeerd door de KNAU of hebben een gelijkwaardige certificatie. Een enkeling heeft door jarenlange ervaring zijn kwaliteit als trainer bewezen.

Onze trainers

 • Ik ben Carlijn en ik ben al van kleins af aan fanatiek met sporten bezig. Mijn ouders vonden dit erg belangrijk en zagen ook dat ik hier erg veel goede energie van kreeg. Ik heb verschillende balsporten beoefend en ook atletiek en wielrennen.

  Uiteindelijk ook het CIOS afgerond en een tijd werkzaam geweest als bewegingsagoog. Hierna de politieopleiding gevolgd en jarenlang als hoofdagent gewerkt. Als politieagent wordt ook verwacht dat je fit bent en hier was ik ook al bezig collega’s te inspireren mee te gaan hardlopen voor onze diensten. Ze waren erg blij met mij en merkte ook dat ze zich veel beter gingen voelen. Dit gaf mij een voldaan gevoel.

   

  Ik ben altijd wel erg prestatiegericht bezig geweest, wat overigens voor mij toen erg goed voelde. Veel gesport vanuit mijn hoofd in plaats van uit mijn hart. Sinds yoga een onderdeel is in mijn leven en die ontwikkeling heb doorgemaakt merk ik dat ik erg gelukkig wordt van het hardlopen op een iets rustiger tempo en veel met mijn neusademhaling bezig ben en hierdoor dus ook meer vanuit een ontspannen houding aan het lopen ben.

  Ik loop zelf momenteel 2/3 keer in de week en wielrennen blijft ook nog steeds een favoriete sport, naast krachttraining.

   

  Ruim twee jaar geleden kwam in aanraking met het concept Slowrun hier werd ik zo blij van en heb ik de Slowrun coach opleiding gevolgd en afgerond. Hoe mooi is het om andere vrouwen/mannen te inspireren om te gaan bewegen (lopen)

  Slowrun Leiden bestaat nu bijna 2 jaar en ik geef met plezier Slowrun lessen en biedt 10 weekse cursussen aan in de regio Leiden, hier haal ik zoveel voldoening uit. Doordat de looptechniek centraal staat en er geen prestatiedruk is traint iedereen op zijn/haar eigen niveau om vooral niet over hun grenzen te gaan.

  Ik ben naast mijn huidige Slowrunlessen die ik geef super enthousiast om hardlooptraining te gaan geven aan beginnende groepen, dit sluit ook heel mooi aan naast mijn eigen onderneming. 

   

  Ik kijk er erg naar uit om de hardlooptrainingen te morgen verzorgen en de verbinding met elkaar aan te gaan om zo ook  vanuit een ontspannen houding te gaan lopen. En vooral ook dit vol te houden om zo een fittere versie van jezelf te kunnen worden. Hier gaan we samen voor! Ik hoop je graag te zien bij mijn training in Leiden.

   

  Lieve sportieve groet, Carlijn van der Beek

  Rooster

  Deze trainer geeft geen trainingen waar je je nu voor in kan schrijven.
 • Training gesloten.

  Rooster

  Deze trainer geeft geen trainingen waar je je nu voor in kan schrijven.
 •  

  Hallo, ik ben Gonny Verschoor woonachtig in Zoetermeer, in Leiden geboren (1974) en opgegroeid en daar heb ik ook mijn studie gedaan. Momenteel ben ik werkzaam binnen een fiscale adviespraktijk.


  Ik ben een enthousiaste hardloper en trainer. Op mijn 30-ste begonnen met een beginnerscursus in de omgeving van Arnhem. Het was voor mij de manier om met hardlopen te beginnen, mijn nieuwe woonomgeving te verkennen en nieuwe mensen te leren kennen. Na mijn eerste 5km event “Rondje Nederland” in Arnhem had ik de smaak echt te pakken en is mijn interesse verder toegenomen en ben ik al snel begonnen met training geven. Voornamelijk beginners en licht gevorderden. Het ontbrak mij aan ervaring op alle fronten. Via diverse cursussen, workshops en clinics ben ik mijn kennis gaan vergroten en heb ik onder andere de cursus assistents-looptrainer bij de Atletiekunie gevolgd en bij diverse ervaren trainers kennis opgedaan. Inmiddels heb ik ook mijn licentie voor trainer loopgroepen behaald. Binnen mijn vereniging in Zoetermeer geef ik wekelijks training aan met name gevorderde lopers. Uit het geven van training haal ik veel plezier. Zo probeer ik veel te variëren en af te wisselen, bedenk ik veel gevarieerde oefeningen voor core stabiliteit en looptechniek en bedenk ik nieuwe routes.


  Regelmatig doe ik mee aan wedstrijden en ben ik altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Ik hou van crossen in het najaar en trailen door het bos of duinen. Naast het lopen ben ik een paar jaar geleden begonnen met zwemmen. Dit voor de afwisseling naast het lopen en het deelnemen aan triathlons. Verder fiets ik ook graag en ben ik lid van de wielerclub in Leiden.

  Rooster

  Deze trainer geeft geen trainingen waar je je nu voor in kan schrijven.
 • He! Ik ben Jolijn en loop sinds een aantal jaar fanatiek hard. Toen mijn collega's met een business run mee wilde doen, kon ik ze niet in de steek laten. Ik liep vrij ongetraind mee en werd tweede, dat smaakte naar meer! Ik werd lid van atletiekvereniging Voorschoten '97 en stapte daarna over naar coach Bram Wassenaar bij Leiden Atletiek waar ik inmiddels een paar jaar met veel plezier loop. Ik ben me steeds meer op de langere afstand gaan richten. Met afgelopen jaar mijn 'hoogtepunt' tot nu toe: 2:40 uur op de marathon van Berlijn en nummer 6 van Nederland (vrouwen) in 2023. Ik hoop mijn tijden te kunnen verbeteren op de 5k, 10k, halve en hele marathon, maar ook vooral veel plezier in het hardlopen te blijven houden. Van rondjes om de Singel in mijn stadje Leiden en sprintjes in het Vondelpark om de hoek van mijn werk tot hoogtestages in Sankt Moritz in de bergen en natuurlijk die geweldige marathon wereldwijd.

  Graag help ik anderen ook het plezier (en de snelheid) van het hardlopen te vinden en behouden. Door te lopen in een groep vliegen de kilometers voorbij en voor je het weet kun je niet meer zonder. Afbeelding verwijderd. Tot snel!

  Rooster

  Deze trainer geeft geen trainingen waar je je nu voor in kan schrijven.
 • volgt

  Rooster

  Deze trainer geeft geen trainingen waar je je nu voor in kan schrijven.
 • test test test

  Rooster

  Deze trainer geeft geen trainingen waar je je nu voor in kan schrijven.
 • Hoi, mijn naam is Sarah en ik ben een professionele hardlopen. Ik woon in Zoetermeer maar ik kom oorspronkelijk uit Zweden. Ik begon met hardlopen toen ik 10 jaar was en heb er nu sinds 8 jaar mijn beroep van gemaakt. Ik ben 2 keer uitgekomen namens Zweden voor de Olympische Spelen namelijk die van Rio en van Tokyo. Mijn doel is om weer deel te nemen aan de Spelen van Parijs in 2024.

  Met mijn uitgebreide ervaring help ik lopers zo efficiënt mogelijk te laten hardlopen. Om zodoende blessurevrij, makkelijker, sneller en/of verder met dezelfde inspanning te kunnen hardlopen en het beste uit jezelf te kunnen halen.

  Tot snel bij mijn trainingen!

  Rooster

  Deze trainer geeft geen trainingen waar je je nu voor in kan schrijven.
 • In het verleden ben ik werkzaam geweest in het leger. Door een zware knieblessure ben ik toen helaas afgekeurd om mijn werk als militair te kunnen voortzetten. Na een zoektocht heb ik besloten mezelf om te scholen tot persoonlijk begeleider in de zorg. Inmiddels begeleid, ondersteun en motiveer ik al ruim 13 jaar met veel plezier jonge mensen (ongeveer 18-23 jaar) in het behalen van hun persoonlijke doelen.

  Ik denk nog vaak terug aan de woorden van de arts die 16 jaar geleden tegen mij zei: "Met deze knie zul je nooit een marathon kunnen lopen".

  Na lang revalideren van meerdere knieoperaties ben ik eerst gaan wielrennen en later ook (weer) gaan hardlopen. Ik vind het leuk om zelf dingen uit te proberen als het gaat om trainen en je zelf op je eigen niveau willen verbeteren.  Inmiddels heb ik meer dan 15 jaar praktijkervaring met het toepassen van verschillende trainingsmethodes zoals trainen op gevoel, hartslag, tempo en vermogen. Met een verstandige opbouw van de fysieke belasting heb ik in de loop der jaren meerdere cyclo's, triatlons (Sprint en Olympische afstand) en zelfs marathons met succes volbracht.

  Uit de voldoening die ik haal tijdens mijn werk, bij het begeleiden van mensen en de passie voor het hardlopen heb ik de stoute
  (hardloop)schoenen aangetrokken en besloten als hardlooptrainer aan de slag te gaan.

  Met mijn praktijkervaring en kennis hoop ik nu andere mensen te kunnen begeleiden, ondersteunen, motiveren en enthousiasmeren op weg naar hun persoonlijke hardloopdoelen.

  Tot snel bij mijn trainingen!
   

  Rooster

  Deze trainer geeft geen trainingen waar je je nu voor in kan schrijven.