Duurloop uitjes

Duurloop- uitjes en duintrainingen

We Run The City organiseert wekelijks duurloop- en duintrainingen voor (licht) half-gevorderden en gevorderden. Deelname is gratis voor iedereen die lid is van Stichting We Run The City. Voor niet leden wordt een kleine vergoeding gevraagd van € 5,- [dit is een bijdrage in de kosten van o.a. vervoer]  

Aanmelden! Hoe werkt het?

Je kan je hieronder eenvoudig aanmelden voor één van onze duurloop evenementen. Hier kun je de afstand die je wenst te lopen aangeven, het gewenste tempo, maar ook of je op eigen gelegenheid komt of mee wilt rijden. Ook kun je aanvinken dat je in de WhatsAppgroep wilt, we voegen je dan toe aan de groep en je ontvangt wekelijks de laatste updates over toekomstige duurloopjes.

Het is ook mogelijk je via onderstaande button aan te melden voor de WhatsAppgroep.

Aanmelden voor de WhatsApp groep 

Zondag 3 december | Duurloop uitje IJmuiden aan Zee

Datum:
Komende zondag weer een uitje, dit keer naar een nieuwe locatie, namelijk IJmuiden. Vanwege 1 trainer is er deze keer ook maar 1 afstand, de 15 km. We verzamelen om 8.45 bij Zilt aan Zee. Een lekkere tocht over strand en door de duinen!

Meer informatie

De WeRunTheCity Afloop 2023 op zaterdag 30 december

Datum:
Dit jaar vindt De Afloop 2023 plaats op zaterdag 30 december en ben je van harte uitgenodigd! De Afloop vindt plaats in het Flevopark in Amsterdam. Er is een 5 of 10 km route met een feestelijke afsluiting van het kalenderjaar!

Meer informatie