Gonny Verschoor

 

Hallo, ik ben Gonny Verschoor woonachtig in Zoetermeer, in Leiden geboren (1974) en opgegroeid en daar heb ik ook mijn studie gedaan. Momenteel ben ik werkzaam binnen een fiscale adviespraktijk.


Ik ben een enthousiaste hardloper en trainer. Op mijn 30-ste begonnen met een beginnerscursus in de omgeving van Arnhem. Het was voor mij de manier om met hardlopen te beginnen, mijn nieuwe woonomgeving te verkennen en nieuwe mensen te leren kennen. Na mijn eerste 5km event “Rondje Nederland” in Arnhem had ik de smaak echt te pakken en is mijn interesse verder toegenomen en ben ik al snel begonnen met training geven. Voornamelijk beginners en licht gevorderden. Het ontbrak mij aan ervaring op alle fronten. Via diverse cursussen, workshops en clinics ben ik mijn kennis gaan vergroten en heb ik onder andere de cursus assistents-looptrainer bij de Atletiekunie gevolgd en bij diverse ervaren trainers kennis opgedaan. Inmiddels heb ik ook mijn licentie voor trainer loopgroepen behaald. Binnen mijn vereniging in Zoetermeer geef ik wekelijks training aan met name gevorderde lopers. Uit het geven van training haal ik veel plezier. Zo probeer ik veel te variëren en af te wisselen, bedenk ik veel gevarieerde oefeningen voor core stabiliteit en looptechniek en bedenk ik nieuwe routes.


Regelmatig doe ik mee aan wedstrijden en ben ik altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Ik hou van crossen in het najaar en trailen door het bos of duinen. Naast het lopen ben ik een paar jaar geleden begonnen met zwemmen. Dit voor de afwisseling naast het lopen en het deelnemen aan triathlons. Verder fiets ik ook graag en ben ik lid van de wielerclub in Leiden.

Rooster

Deze trainer geeft geen trainingen waar je je nu voor in kan schrijven.